20.1.11

Artis bersalin selepas 4 bulan berkahwin?




sadis lak baca cerita nie dekat suatu blog tu, apa laa nak jadi dengan seorang artis nie kan? apa boleh buat? sudah nasib. rasanya baru bulan ogos lepas dia berkahwin tetapi perkahwinan itu hanya ringkas sahaja, make up pun ala ala je but dia masih comey lote (:


cuma hairan, kenapa tak berinai? dan kakaknya tidak hadir ke majlis dia? kesian keluarga itu, harap, banyakkan bersabar dan tabah menjaga anak kecil, better bertanggungjawab dari melakukan dosa kali kedua


apa apa pun, tahniah diucapkan, azza takmau dedahkan sapa dia, harap pembaca azza takde jadi macam nie jugak tau, hehe, enjoy urself =p



Salam rindu,

10 Comment:

efa nur said...

huhu..mcm tau jew sape 2..
urmm..xsangka pulak boleh jadi mcm 2..

mintak la di jauhkan dari perkara2 buruk seperti itu..aminn :)

good_boy said...

sapakah orang ini??huhu

Azza Firza said...

@efa nur

hehehe, aminn

Azza Firza said...

@good_boy

dirahsiakan (:

Jejaka Terhangat said...

owh..tak boleh ni..anak tu kategori anak luar nikah..kalo 6 bulan lepas kawen takpe..tp ni 4 bulan je..

Azza Firza said...

@Jejaka Terhangat

ouh camtu ya JT? anak haram juga rupanya, isk

CahayaCintaIlahi said...

huhu sape die ek?
neway tanx for the info
akak folo sini ;)

Azza Firza said...

@CahayaCintaIlahi

hehehe, welc,

tasha ;) said...

Saya tahu artis ny siapa . Malu nya . Kakak dah la popularrr . Ish ish ish -..-'

Ohh Azza said...

tula pasal kan. takda otak kot -.-

 

All Rights Reserved by Azah Rahaman