January 27, 2011

Tarikh TETAP peperiksaan UPSR, PMR dan SPM 2011


Holla.


hari ini ada satu berita yang sangat mengejutkan, sewaktu cikgu sejarah masuk untuk mengajar tadi, dengan gah dan konfidennya, dia bagi tahu kami bahwa ujian PMR dah makin hampir dann kami perlu lha belajar bersungguh-sungguh, yess, kami akan tunaikan impian dan hajat kalian wahai guru guruku yang tercinta.


pastu dan dan je cikgu pun umum tarikh peperiksaan awam yakni UPSR, PMR dan SPM, mula mula cikgu sebut upsr, then pmr dan diakhiri dengan spm, naik juga bulu roma mendengarnya, namun, itulah hakikat, nak tanak, kena tempuh gak awal bulan 10 ini.


nanti blog nie akan kesunyian, azza harap, korang akan selalu ingat azza yep, azza dah nak pergi dah, pergi jauh dari dunia blogging serta berfoya-foya okay, sekarang, azza sudah mau fokus study, jadi doakan azza berjaya 8a tau dalam PMR kelak, alhamdulilah, arab tak diwajibkan sekolah azza, hehehe


sebelum terlupa, nah tarikh tetap peperiksaan awam bagi tahun ini, check it out oke.


UPSR
13/09/2011
14/09/2011
15/09/2011

PMR
4/10/2011 - selasa
5/10/2011 - rabu
6/10/2011 - khamis
10/10/2011 - isnin
11/10/2011 - selasa

SPM
14/11/2011 - 14/12/2011



Salam rindu,

10 Comment:

Cik Lilo said...

Aku takde exam! Aku form 4 horeeeeeeee! Hahahaha

sYaFiQa SaKuRa said...

what????????? awal bulan 10... OMG!!1 urm doakan fiqa dapat 9A ye azza... then dapat skul kat Kelantan.. :D

Azza Firza said...

@Cik Lilo

cehh, prasan habesss

Azza Firza said...

@sYaFiQa SaKuRa

amin fiqa, gudluck tau, azza amek 8 jek, ekeke

touya said...

tapi selalunya berubah juga tarikh tu

Azza Firza said...

@touya

ya saya tapi tak slalu kan, ekeke

nuraliasaraha99 said...

upsr mse rye ork ? tidak !!

Azza Firza said...

@nuraliasaraha99

slps raya mayb

Oreo said...

Waaaaaaa PMR bulan 10

saya lah slh satu mangsanya.Btw,singgah sinii

Hehe,sama umur lah kita

Azza Firza said...

@Oreo

ngeee ngee, eheks

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Rights Reserved by Azah Rahaman