February 17, 2011

Disable word verification , dapatkan banyak komen !




hye !


satu tips untuk korang, korang tahu tak apa itu word verification? okay, word verification ialah perkataan yang sukar nak kita nampak dengan mata kasar, sesetengah je leh tgkk jadi untuk memudahkan kerja azza nak mengomen, korang baca apa yang azza nak nasihat nie .


sekarang azza nak ajar korang macam mana cara nak dapat komen yang lebih banyak,, tanpa word verification, anda kan mendapat lebih banyak komen ! percayalah cakap azza


lagi pun, word verification nie angatlah menyusahkan kami kami yang otai nie untuk memberi komen, azza mmg sakit hati sungguh bila ada word verification, satu benda tu menyerabutkan, satu lagi benda nie sangatlah susah, kalau senang takpa, kalau susah? idak ke sakit mata nak membacanya?


elakkan word verification, dapatkan banyak komen, percayalah cakap azza, see blog azza banyak jugak kan dapat komen walaupunnn sikit je * perasan * kenapa azza leh sampai kuantiti macam tu? takda word verification jawapannya, so? selamat beramal, sini azza nak ajar korang macam mana nak disable kan word verification nie, okay.


memula log in blog > dashboard > setting > comments > word verification.


dekat word verification tu korang tick no ( macam gambar di bawah nie )





so selamat beramal ! tolong jangan kehilangan follower dan pelawat disebabkan word verification :)



Love,

16 Comment:

syoknya said...

Bagus entri ni..sokong sgt2..
dan pada yang sengaja tu..haha..mcm la fames sgt dan ramai org komen hingga letak benda tu..red mummy pun x letak..sbb dia tau akan menyusahkan org.

www.syoknya-download.blogspot.com

b a m b a m ' s said...

betollllllllllll...cik bambam setujuuuu!huhuhu..

Ayesha Ramlee said...

mekasih ye

Hanis Azla said...

Tips yg baik ni azza.. dulu pernah ada yg tegur akak juga minta buang words verification tu utk memudahkan org bagi komen.. lps buang mmg terasa kesannya....

Mr.Kerro said...

mmg kdg2 org rimas nk komen sbb ada bnde nih..huhuh

Jerung Gergasi said...

test komen ..owh betol xde word verification ..

Can You Brain This? said...

but then,

macam mana kalau spam bot yang singgah? :)

p/s: blogger baru, sudi sudi lah follow ya.

padin said...

ooo itu ke puncanya, hee mekaseh sudi kongsi info ngee~

Azza Firza said...

@syoknya

yeahh, trus trg tu, hahaha

Azza Firza said...

@b a m b a m ' s

hehe, tq akk :))

Azza Firza said...

@Ayesha Ramlee

ssma :))

Azza Firza said...

@Hanis Azla

thanks, hiks, azza tulis brdasarkan pengalaman azza, niat hanya nak menegur saja :))

Azza Firza said...

@Mr.Kerro

yess, stujuu

Azza Firza said...

@Jerung Gergasi

uiks, smpat ag ye, ekeke

Azza Firza said...

@Can You Brain This?

spam bot kena bagi lesen, hehee

Azza Firza said...

@padin

welc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Rights Reserved by Azah Rahaman