March 19, 2011

BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI




malam dihiasi dengan semen, hahaha, so funny kot, oke, tajuk blog pun dah nampak siyes, maaf penggunaan aku, sepatutnya azza kena guna saya, baru lah nampak gadis di situ, hahaa, okay, apa kata kita mulakan terus dengan segmen ini


1 : Azza sayang belog ini, ye sayang sesangat, azza tak tahu kenapa teramat sayang sayang sayang kepada blog ini, belog ini penah siarkan satu post kepada azza, dan hari tuh azza mendapat backlink semua dari belog dia, hampir 1 rat kot dari link belog dia sahaja, post yang bersahaja, kepunyaan lelaki dan Azza gelarkan abang , bukan nak mengorat haa, isteri dia tuh satu negeri dengan azza, Azza je tak pernah jumpa lagik dengan dorang, teringin gak nak jumpa dekat KB MALL hari tu, namun apakan daya, hari yang sama, emergency balik ke kl , blog yang sarat dengan segmen, tips dan info yang menarik , thumbs up , jangan lupa Azza yang tak glamer nie ye abg BEN :)


2 : kenapa azza kagum ? macam yang Azza cakap tadi , post yang bersahaja , look simple but nice, semua info datang dari idea sendiri dan membawa seribu satu makna, ekeke


3 : ouh dah lama dah, since tahun 2010, dengan tajuk post belog di lelong pada anak sedara kot time tu, lebih kurang lah :)


4 : personaliti dia ? look nice , sudah berkawin dan belum dikurniakan cahaya mata , insyallah dapat laa tu abg ye :0 bersabar banyak banyak. nama blog diberi santai bersama BEN ASHAARI dan sememangnya belog beliau sentiasa santaii xD


5 : mungkin TIDAK .


6 : 5 soalan ye ?

  • abang bila nak bw ke blog azza ?
  • boleh jumpa dengan isteri abang yang cantik tu ?
  • ada kelemahan tak dekat blog azza ?
  • apa rahsia kejayaan abang ?
  • abang asyik post je kat blog tu, kerja abg macam mana ?

dah siap ! selamat mereview, oke, thanxbai


p/s : penggunaan abang bukan untuk menjerat apa apa , takkan azza nak panggil pakcik atau datuk ? tak ke begitu ? dan kegunaan bahasa panggilan ben tidak sesuai, depan tu haruslah jugak mesti ada kata nama kan ? :)



Love,

9 Comment:

Kak Aya said...

kita kagum blog yang sama nampaknya..

Miss Tira said...

Awww, romantiknya panggil abang. Hahaha. Gurau je.

noraim said...

rajin ye join sgemen BA. gud luck dear :)

Novelgurl said...

Salam..haha..nk tnya cmtu gak kt En.BA ..huhu.

solo molo said...

0whhh...
dah tau dah blog yang paling disayang...

mas saari said...

singgah n follow sini
salam perkenalan

nak risik2 blogger mana menjadi pujaan hati anda

mas saari said...

singgah n follow sini
salam perkenalan

nak risik2 blogger mana menjadi pujaan hati anda

Cik Sue said...

datang terjah nak tengok blog yang korang sayang..

salam kenal.. =D

Nour Akmal said...

hye..bt lawatan tergempar kat cni..nk check entry yg best2,,=) jom bc entry br-cara saya b'blogging..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Rights Reserved by Azah Rahaman