August 7, 2012

Inginkan biodata comel seperti ini ?




apaaa, tak nampak ? takda blink blink pun ? okay, tgk yang betul real real di sini.

 Ukhti Azza
bloggers !
wanna be a doctor
love my photography boyy :)
oke, bye !


nak jugak ? baiklah, banyakkan bersabar ya, tuto akan diberikan pada hari khamis, 9 haribulan 3, waaa, tarikh pkbs1, hari kedua, wish me gudluck yaa, post ini schedule haa, azza tak online .


p/s : kalau tahu copy code azza, silakan copy, dengan tulus ikhlas, azza izinkan tapi ingat ya, azza haramkan sama sekali dan tak akan pernah halalkan makan minum buang air angin, buang air besar dekat blog azza, ini hak azza, mekaseh wahai copycats .

Love,

6 Comment:

Mardhiyyah Ridzuan said...
This comment has been removed by the author.
mish lily said...

na jugak..uhh..9 ari bukan erk..
sabar je larh..hihi

mish lily said...

na jugak..kena tggu erkk?

Azza Firza said...

@Mardhiyyah Ridzuan

hahaa, keep it up waitingg .

Azza Firza said...

@mish lily

yesss

the tempo of life said...

tak berat ke blog letak benda ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Rights Reserved by Azah Rahaman