March 13, 2011

Tutorial : Masukkan Footer Ke dalam Content




eh tak tak, bukan azza nak ajar korang macam mana nak buat, cuma azza nak tanya, siapa tahu masukkan alah footer tu ke dalam content ? kira azza takmau dia duk bawah tu, biar dia masuk ja dalam putih tu ( cam arrow dalam gambar ) boleh tak korang pulak ajar azza ? kan selama nie azza je ajar korang, bagitau tuto mana ye kat azza, pliss :)


p/s : malam nie azza bagi 2 tuto dekat korang ya, dah siap tayep, publish je belum, have a visiting, kali nie bbtul jnji, sorry hari tu mungkir janji tau tau tau . :)


Love,

14 Comment:

♥ Nurulz Sabeeha ♥ said...

Saya dah email awak cam mana nak buat okey???

Azza Firza said...

@♥ Nurulz Sabeeha ♥

thanx sayang, btw, check email ye :)

ShafiqIzwan said...

cepat cepat nak tengok tuto ni. hehe.

whitecappuccino said...

bab2 ni memang tak reti..:)

xcyber said...

thnx for tutorial
hehe =) dah follow kamu

Firdaus Kasim said...

azza, abg punya tab menu x jadi la.. azza buat mcmana?

Mardhiyyah Ridzuan said...

Ala...Ingatkan nak ajar yang masukkan dekat bawah... Huhu..xreti nak masukkan footer...=(

Azza Firza said...

@ShafiqIzwan

hehe, ye

Azza Firza said...

@whitecappuccino

next ! ekeke

Azza Firza said...

@xcyber

welc, thanx follow

Azza Firza said...

@Firdaus Kasim

ym :)

Azza Firza said...

@Mardhiyyah Ridzuan

:D

gadisBiasa said...

azzaa... sy nak tau la camne nk buat tu,,bgla tauuu..huhuhuh pleaseee

Azza Firza said...

@gadisBiasa

azza pun tatau, huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Rights Reserved by Azah Rahaman