May 6, 2011

Antara Header Yang Pernah Azza Buatkan .





thanx reading (:




Currently atas nie semua, header yang pernah azza buatkan, dah 2 bulan kot dalam folder, tada sapa pun yg mintak dan serahkan pass dan email mereka dekat azza, apa boleh buat, mereka mungkin tak mengikuti post azza, is okay :) azza tak kisah pun dan sekarang kepada tuan milik milik milik header nie, sila amek ye :) kalau ada yang azza tak buatkn lagi, just informed okehh :P mungkin ada yang azza ter'auto' delete .



Lots Of Love
,

13 Comment:

nur athirah said...

azza , nk jgk !

-,-

Syuhada Elmi. said...

Azza amik bayaran berapa ringgit untuk satu header?

Azza Firza said...

@nur athirah

dulu wat tak post ? hehehe

Azza Firza said...

@Syuhada Elmi.

FREE sis, dulu lah, skrg tak dah :)

sweet strawbery said...

hye azza,header si sweet strawbery,azza da psgkan da dulu,
so,azza boleh delete header tu..
thanks again tau ! =)
happy birthday for ur mom..^^

Azza Firza said...

@sweet strawbery

hehe, takpa sis, tatapan :))

Farah :) said...

azza !! nak jgk . errkk . bayar eah ?? haha . susah lah cmtu . cmne nak jumpe azza nak bayar .
=(

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

azza:syasya pown ade wad post dulu coe keyh syasya tak tahu coz bz skang nun skola..maaf ya azza..

padlie said...

Cantik header2 tu..
Kreatif..
Saya sampai skrg xde header.. xde masa nak buat.. :(

Entry terbaru padlie: Ada apa di IPT?

Azza Firza said...

@◕‿◕Syasya◕‿◕

Hahaha, free, tapi dulu lah :) skrg azza tak aktif sgt dah :)

Azza Firza said...

@◕‿◕Syasya◕‿◕

oke syg, tada apa lah :)

Azza Firza said...

@padlie

sampai macam tu skli ? hehe

Qeyla:) said...

Free ke ?
Klau free nak tmpah satu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Rights Reserved by Azah Rahaman