January 28, 2016

Life full of suprises!

Assalamualaikum..

Lama tak bersua. hehe. agak lama jugak la. maklumlah, sekarang dah bergelar students balik. dah habis dah kan cuti semester. nak menulis memang liat gila walaupun selalu je online through whatsapp. haha. okay, back to our real topic. life is full of surprises.

alhamdulilah. i am twenty years old! dah besar rupanya anak bongsu ni. haha, banyak kenangan sweet sweet manis leting moment yang dapat bila menjelang umur 20 tahun ni. first first lagi belum sampai birthday, beloved roommates dah buat kejutan dah,


masuk bilik, no one there. lampu tertutup pula tu :'( so, saya beranikan diri buka lampu and suddenly both my bedmate sang a happy birthday song. Allahuuu. i am so excited! thanks my dear. menyanyi siap pegang kek secret recipe bagai. then, ada satu hadiah atas katil dengan sekuntum bunga. wahh! o sweet. hehe. thanks my love!


the next day, i got many wishes, many doas. Aamiin aamiin ya rabbal alaamiin. terima kasih atas ucapan, terima kasih atas doa kalian :D selain wishes, also got the suprise from amanda and nik. that evening, saja ajak diaorang keluar cuci mata jalan2 teluk cempedak. sekali kita pulak dapat suprise diaorang nyanyi lagu birthday dan bagi fruitcake! sedap sangat. haha


then, at the night, ingat dah habis laa kan all propaganda. sekali masuk la ex roommate lama, dayah. masuk bilik siap bawak dua kotak KFC pulak tu and hadiah. hehe. adeh, haritu memang kenyang sajalah dengan orang belanja kitaa.


after got the three suprises, okay ingat dah takde dah. sekali the next day also got the wishes from new classmates! hehee. my ayah angkat aka my mentor , dah lah mengajar kelas kite, boleh pulak dia bagitau classmate kite birthday kite. haha. satu kelas nyanyi lagu happy birthday. haha. terharu gila.


banyak sangat benda yang happen but alhamdulilah, everything went well. syukur alhamdulilah, masih di sini habiskan sisa baki kehidupan. in shaa Allah, kalau tiada aral melintang tahun depan graduate dah. hehe. allahumma aameen.




0 Comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Rights Reserved by Azah Rahaman