May 9, 2016

3 in 1 Event ~

Bismillahirahmanirahim.

sanah helwah yang ke 58 ma! moga sihat sokmo, murah rezeki sokmo and alwayssssss stay gorgeous. hehee. lebiu from A until Z. lebiu from one until infinity. lebiu from alif until ya. thanks for being the best mama in the world. being the best ustazah in the world. being the best doctor in the world. being the best lawyer in the world and last but not least being the best chef in the world. masak apa2 pun sedap. nak ucap terima kasih dari sekecil zarah sampai sebesar 20 tahun ni mungkin tak mampu. panjang nauuu kalau nak list ma! hehehe



 happy anniversary yang ke 39 jugak mama dan abah kitewww. best kan. sambut birthday ma 6/5. akad nikah dan kawen kawen ngan abah 7/5. eh tetiba pulak 8/5 ni hari ibu pulak. haha. but for me, hari2 merupakan hari ibuuu. haha. jangan amik hati eh kalau tak wish hari ibu nii grin emoticon hmm sedar tak sedar dah 10 tahun abah takde. rasanya baru semalam dapat pelukan abah. hehe. rinduuu abah sangat cry emoticon kalau abah ade mesti abah seronok, segala impian abah semua dicapai. moga abah bahagia di sana. kita jumpa di syurga ye nanti bah :")

moga ma suka hadiah yg adik bagi. moga ma suka makanan yg adik masak. hehe. maaf tak mampu nak bagi hadiah mahal2. tu je adik mampu belikan. dan buat masa ni jangan mintak hadiah menantu lelaki please. hehehe gurau gurauu. love both of you so much.

0 Comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Rights Reserved by Azah Rahaman