June 1, 2016

30 Things in 30 Days Challenge

Assalamualaikum all.

long time not see right? how are you today? i hope you are in a pink of health. pheww, sedar tak sedar dah seminggu lebih rupanya berkampung di rumah sebagai pelajar cuti semester. it is two month holiday people. heh. alhamdulilah, after some years berpuasa di luar negeri, tahun ni berkesempatan untuk berpuasa bersama dengan ibu tercinta. hehehe. tak sabar nak tunggu tarikh keramat 06/06/2016 ni. hehe



okay, started today 1/6/2016 saya nak buat 30 Things in 30 Days Challenge . sebenarnya challenge ni dah lama. 2011 lagi. minggu lepas waktu buat clearance post yang tak "sepatutnya", terjumpa lah post ni. so sekejap lagi post challenge akan muncul. lets check it out ~ :)

0 Comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Rights Reserved by Azah Rahaman