June 2, 2016

Day 2 — Your favorite movie

Assalamualaikum all. hehee





Okayy, sekarang ni saya nak proceed dengan post yang keduaaa dalam 30 days challenge post. harini akan bincangkan pasal favorite movie. favorite movie ni adaa banyakk sampai kadang2 tak tertengok. hehehe.

banyak je dalam laptop cerita yang tak khatam lagi. movie melayu, english dan juga korea. pssst, korea tu saya tengok bila penting je. hahaha. kalau tahu best, baru laa buang masa tengok koreaa tu. kalau tak memang takdelah nak tengok. takdenye rajin kannnnn nak buang masa begitu je tengok korea ni sebab saya bukan kaki kpop. muehehee.

so, favourite movie saya major english and melayu, yang minornya kpop laa. hehe. anda bagaimanaaaa?

0 Comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Rights Reserved by Azah Rahaman