June 3, 2016

Day 3 – Your idea of the perfect first date.


Assalamualaikum all. sedar tak sedar lagi 3 hari je kan kita nak puasa. tak sabar rasanya nak berpuasa sebab tahun ni the first year puasa beraya bersama mak tersayang setelah bertahun puasa di rantauan jeee. haha. sedihh tak? okay back to our topic..




untuk day 3 challenge - idea untuk perfect first date. hmmm, cerita pasal first date ni terlalu privasi sebenarnya. tapi isokey, this is my promiseeee kan untuk buat challenge ni, so nak atau tidak, kena jugak untuk teruskan.

okay, jujurnya saya belum ada sesiapa di hati. entahlah, malas lagi nak komitmen peringkat seterusnya. biarlah dulu habiskan belajar, pertengahan degree nanti fikir laa macam mana kann. hehe. sekarang fikir last year diploma dulu. nervousss tau last year dah ni. kena fokus bebetul!

okayy, untuk first date ni, azah ingat biarlah masa yang menentukan. biarlah waktu yg sesuai. first date azah adalah "si dia" masuk merisik. tapi sebelum merisik, istikharah apa dulu semua kan. sebab saya taknak majlis pertunangan. biarlah terus ke peringkat "halal" kannn. ehh hal ni, tutup mulut dulu lah. hehehe. nanti karang sampai masanya, saya akan berceritalah. hehe. in shaa Allah. awakkk semua bagaimana pulak?

0 Comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Rights Reserved by Azah Rahaman