April 19, 2012

Anda Tanya Tutorial Blog , Saya Jawab (:

Salam.

ada tak sesiapa yang inginkan tutorial? anda boleh tanya tutorial ke blog azza, insyallah ada masa azza buat.

READ TERMS FIRST (:
  •  senang dan tutorial itu dah ada dalam blog azza
  • jangan tanya yang sudah dibuat tutorial
  • mesti menggunakan akaun blogger, anon tidak dikehendaki ya

haa, mudah sahaja kan? apa lagiii, cepattt tinggalkan tutorial anda, isi form ye =p









Name:




Email :




Link Blog :




Tutorial :








This online form was provided by Freedback.


27 Comment:

Nurhafyza said...

azza~nk tnye cmne nak wat link yg kat tepi knan tu? ntok fb, twitter, feed sume tu?? hehe ^^, jums follow ct~ct da follow azza~ weee ^^,

SweetyMui2 said...

wah..buat tutorial ek..bagus2..hikhik

zati said...

salam diq aiza, tengah rajin ye hehe, meh cnie akk nk request tuto dri aiza, boleh kan3?? *panggg d ctu*

nk tnye, camner nk wat komen yg ad dlm kotak tu (bwh entry) >>> Klik Emoticons Cute Tu Untuk Komen, Thanx Luahkan Sedikit Masa Membaca Coretan Ini, Peace! (:

hope aiza dpt wat tuto nie :)

Saia Az said...

@Nurhafyza

okay saiyang , ty saya buat (:

Saia Az said...

@SweetyMui2

akk sweet saiyanggggg , mish u !

Saia Az said...

@zati

okeh dear , me leh buat , nnt aiza buat , mwax (:

jeera said...

eh, dlu kan ade offer tuto ? mane tutonye ?
huhuhu.. :( yg azza suruh ask kt FS tu

F I E N A said...

ada ke tutorial yg .. erm .. yg .. aa cne nk explain ehk ? hm , yg "ask me" , satu kotak , "my visitor" dalam satu kotak . "followers" dalam satu kotak . hehe . harap akak faham . sebab tak tao nk ckp cm ne . hehe :D

Azza Firza said...

@jeera

ouh, yang aritu eh? okay, kesempatan azza buat k (:

Azza Firza said...

@F I E N A
tak paham, hehe

F I E N A said...

hehe , blog akak en tempat post + sidebar berpisah . kalo adek punya , tak berpisah . yg nie fham tak ? hehe . so the quest is , ada ke tuto nk buad mcam tu ? (:

F I E N A said...

this is my blog . www.af-fiena.blogspot.com :D

Ema said...

Salam Dik Azza..
kak nak tanyer la..cara2 nak buat banner/header cam blog azza ni yang transparent nie..
Macam mana eh?

Azza Firza said...

@F I E N A

tak berpisah? kan blog azza nie berpisah? jap, azza im anda ya, hehe

Azza Firza said...

@Ema

ouh wassalam, header transparent? insyallah, ada masa, azza buatkan k (:

nad said...

salam azza macam mane nak buad yg visitor tu ek ? menatang tu kuar gamba fb kite and kuar link belog . macam mane ae ? tolong ajar pliss :)

Mohamad Amzar said...

salam .
macam mana nak buat MYVISITOR tu ?

Azza Firza said...

@nad

okay, nanti azza ajarkan

Azza Firza said...

@Mohamad Amzar

okay ya, nanti azza buat ((:

Aina Nadzirah said...

kak azza macam mane nak buat vote votee tu?

Azza Firza said...

@Aina Nadzirah

guna poll dik, hehe

Aina Nadzirah said...

poll tu ape sowwy kak bizy body..

Azza Firza said...

@Aina Nadzirah

yang kat vote vote tu poll laa (:

gaung said...

salam.. boleh tolong ajar nak buat petak petak kat side bar tu tak?

http://no92a.blogspot.com

Azza Firza said...

@gaung

petak atau button?

Cik Rimau said...

Salam.. tumpang tye.. mcm mane nak buat button kat tpi tu? utk facebook n twitter tu..

Azza Firza said...

@Cik Rimau

oraite, nnt azza buatkan oke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Rights Reserved by Azah Rahaman