July 2, 2012

tv3 - cadangan handphone dibawa ke sekolah

Mulai sesi pembelajaran tahun 2013, pelajar sekolah menengah dibenarkan membawa telefon bimbit ke sekolah. - Buletin Utama, TV3


komen azza? banyak benda negatif dan banyak benda positif. bergantung pada pelajar dia nak gunakan macam mana handphone tu nanti :) masing-masing dah matang semua kan? harap sangat benda negatif seperti " cikgu, saya tak bawak text book la" "cikgu, battery phone saya mati, kejap nak caj" " cikgu, nak ambil gambar kat tandas kejap, nak buat DP facebook" "cikgu, nak online kejap erk?" cikgu itu dan cikgu ini harap pelajar semua boleh diatasi :D




sebenarnya agak jealous jugak sebab tahun tahun lepas kami langsung tak dibenarkan bawak phone ke sekolah. haha. yelah kan. tup tup tahun depan diluluskan pulak :) harap sangat dengana adanya undang-undang bawak handphone ke sekolah nieh, guru-guru tidak patut disalahkan :) sebelum sebelum nie pun dah banyak pelajar bawak handphone, kami yang pengawas nieh dah lali dah kejar diaorang tuh semua. haish. kesimpulan yang boleh dibuat, 27% positif 83% negatif.


waalhualam.



 

0 Comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Rights Reserved by Azah Rahaman