February 3, 2012

Tutorial Hilangkan Box Friends Di Dalam Facebook





okie , last week dapat request tuto dari adik ila at fs , dia tanya macam mana nak hilangkan kotak box riends dalam fb , okie , memandangkan dia da tau cara nak wat cam ane , aiza just ajar korang jek keh , okies pesly :


in akaun fb > msk account > p pada privasy setting > bila korang masuk tu korang akan nampak Basic Directory Information , at hujung tu korang anak nampak satu link view setting , klik benda tu n korang akan nampak pulak banyak setting gila laa at ctu , korang setting la apa yang korang nak n tuk hilangkan kotak widget friends tu , korang just setting see my friend list to only me keh ;)


pastu suh kawan tgk , ad ke tak kotak tu , kalau takde mmg da jadi laa tu , okie ? selamat mncubaaa !


2 Comment:

Anonymous said...

Saya dah follow :)
Sis, nak tanya boleh ?Kalau nak buat youtube gadget tu, tapi tak guna cara blog ni. Sebab blog punya tak boleh. Dia tulis error apa tah. Boleh ajar ? Or bagi web dia ke ? :)

Azza Firza said...

@Anonymous

maaf laa ye, tak paham, hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Rights Reserved by Azah Rahaman