August 10, 2012

Tutorial : Timbang Berat Blog Di sini !

Salam pagi jemaat,


sihat semuanya ? okay, untuk memudahkan kerja azza dan korang untuk tidak memenatkan tangan picit situ sini untuk menimbang blog, kini, blog azza sudah sediakan perkhidmatan ituuu,


Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)




(eg.zaza96.blogspot.com)




apa yang perlu korang buat, korang hanya perlu memasukkan link blog dan tekan button check ! automatik segala data korang dia akan keluarkan, cth lihat macam blog azza nie .



ringan sahaja bukan blog azza ? kann bagus gituuu, salah satu blog yang azza suka lawat, blog azza lah, simple dan sennag serta cepat, ekekee, have fun :)

Love,

22 Comment:

Adii NakHeran said...

asl adi punya 0.39sec,, berat x yang ni?

miss zizie said...

huaaa, rasenya zizie punye blog da simple. sekali timbang 159 kb. obesiti btul. diet2 :)

dwaty said...

tidak!!!! aku nyer 233.68kb...giler...cammana nak bagi ringan???

Azza Firza said...

@Adii NakHeran

tak berat tuu, cuba lagi ya :)

Azza Firza said...

@miss zizie

isk, kurangkan sket eh :D berat tuu, kalau boleh bawah 130 pun dah oke

Azza Firza said...

@dwaty

berat tuu, buang ya widget tak berguna ye, sila usaha lagik, gudluck :)

Novelgurl said...

Salam..adeh ! blog sy berat lah ..huuhu

Sharizat said...

kak azza ade x code dye??

Azza Firza said...

@Novelgurl

wassalam, hehe, ye ke ? sila peringankan blog anda ye .

Azza Firza said...

@Sharizat

code apa tu ? erkk

Nur Syahida said...

TQ letak tutorial ni..blog sy mkn byk,,dah berat..hii

Mieydah Domo-Kun said...

Akk,kalau 110 berat tak?

Azza Firza said...

@Nur Syahida

alololo, kena senaman kuat tuh :P hee

Azza Firza said...

@Mieydah Domo-Kun

kurgkan sket ye kalau boleh :)

fawzeah zea said...

azza,berat blog akak 122.69 kb..brat x??

Azza Firza said...

@fawzeah zea

kurangkan sket :)

tasha ;) said...

Azza macam mana kita nak masuk kan domain ny dalam entry kita ye ? Nanti reply dekat shoutbox Tasha ea . Terima Kaseh :)

tasha ;) said...

owh , maksud Tasha macam mana kita nak sediakan penimbang blog ny dalam blog kita ? faham tak yunk ?

Ohh Azza said...

faham faham :D

ilya Lah said...

kak, kalau 31.25 KB berat tak?

Ukhti Azza said...

kalau cepat loading, tak lambat sayang :)

the tempo of life said...

ehmm. tq yer :D salam perkenalan ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Rights Reserved by Azah Rahaman