October 31, 2012

Blog Popular Mula Bersaing

Assalamualaikum ^^


seperti tajuk di atas, harinieh azza nak senaraikan blogger-blogger famous yang sangat terkenal di tanah air. tanah air? hahaha :D okay. yang sangat terkenal di malaysia. siapa? nak tahu? okay. jom saksikann :D



Okay guys. Sekarang cukuplah top ten bagi blog popular personal blogger. Hehehe! Apa? Terlebih satu? Ya! Tekaan anda benar. Ia terlebih satu kerana link yang terakhir iaitu blog zaza96.blogspot.com adalah blog picisan yang sedang mengembang bunganya. Haha! Maaf, blog last tuh agak kuat perasan. Nak terjah? Silakan terjah link-link di atas. Moga anda mendapat manfaatnya!

* sebenarnya ramai lagi yang tersenarai tapi Azza pilih based kepada kriteria yang mencukupi*


 
Lagi yang boleh dicari dalam blog Azza : 

Contest ini dianjurkan oleh Blog CoretanAnuar.Com dan ditaja bersama SembangHari2, Discount-Hari2 , azri.my , bardboo.com , CikTom.com , emasfizikal.com, syaisya.com , percutianku.com , Sjiehan.com , StudioAksara , eyriqazz.com 

 Doakan kejayaan Azza :)

24 Comment:

cikmisi leen said...

wahh ! hehe .. mo terjah neh :P

Fendy said...

blog fendy lupa masukkan tu...hehe

MéuzAngelo™ XXIII said...

kebanyakkannye mmg blog yg best.. tapi dlm list tu ade beberapa blogger yg aku hairan mcm mana boleh feymes sedangkan entry takde la best mane, template blog takde la lawa mane.. huhu [link blog saya]

Eca Dwinky Asha said...

blog ecadwinkyasha.com pun popular juga.wakakakak XD

Eca Dwinky Asha said...

btw.lagu apa dlm blog ne..best pulak

Ukhti Azza said...

@cikmisi : selamat menerjahh xD

Ukhti Azza said...

@fendy : ha ah lah! ekekeke :D

Ukhti Azza said...

@meuz : mungkin ada sesuatu pada diaorang yang sememangnya kita tak nampak :D

Ukhti Azza said...

@eca : haha. cayalah!

Ukhti Azza said...

@eca : ouh, lagu takut by amalia alias :)

Anonymous said...

yuyu zulaikha pun bez

Ukhti Azza said...

@Anonymous

yup best jugak :D

SentiasaPanas[dot]com said...

Blog saya tak masuk ke cik adik..huhu

Muhamad anuar Marsib said...

Salam.. Zaza, Terima kaih kerana menyertai Pertandingan ini...

Saya mohon maaf disebabkan agak sibuk sejak kebelakangan ini kerana terlibat dalam menjayakan Kejohanan Catur Sukan IPT..

saya dah letakkan link blog Zaza dalam entri senarai Peserta Pertandingan.. Good Luck..

AkmaOmar said...

Banyak favourite blog tu, maybe nanti boleh BW :)
Anyway cute blog ni, Good luck ya sis.

Ukhti Azza said...

@SentiasaPanas[dot]com


bakal :D

Ukhti Azza said...

@Muhamad anuar Marsib


okays. nevermind pakcik. terima kasih ya :)

Ukhti Azza said...

@AkmaOmar


thankyouu <3

Aril Impian said...

semoga berjaya pada sahabat2 semua good luck

Ukhti Azza said...

@Aril Impian

terima kasih :D

BaiYah said...

bw n follow sini...salam kenal
semoga menjadi blogger yang terkenal jugak namti~_^

NadyaBubble said...

Semua hebat !

Ukhti Azza said...

@BaiYah

mekaseh yea. hehehe :D

Ukhti Azza said...

@NadyaBubble

hehehe. yup! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

All Rights Reserved by Azah Rahaman